Predaj, rodinný dom, 870 m2, Horná Streda, Horná Streda 146 000,00 EUR navrhnúť cenu

Predaj, rodinný dom Horná Streda - ZNÍŽENÁ CENA

Ponúkame na predaj 3 -izbový rodinný dom v Hornej Strede nachádzajúci sa v tichej časti obce, blízko jej centra. Dom je umiestený v prednej časti rovinatého pozemku, ktorého rozloha je 870 m2 a je prístupný z dvoch strán a to od ulice a tiež zo zadnej časti cez prejazdnú uličku.

DISPOZÍCIA: Dom je dispozične dobre riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne so špajzou, obývačky, spálne, detskej izby, kúpeľne s WC a jednej pristavanej izby so samostatným vstupom z dvora, pričom túto je možné prepojiť s interiérom. Funkčne je dom rozdelený na nočnú časť orientovanú na východ a dennú časť orientovanú na juho-západ. Zastavaná plocha domu je 133m 2, úžitková plocha je 102 m2 a obytná plocha 82 m2. Vo dvore sa nachádza hospodárska stavba s letnou kuchyňou a s dielničkou. V zadnej časti pozemku je záhrada o rozlohe cca 500 m2

výmery:
obývačka 17,6 m2
spálňa 19,8 m2
detská izba 20,2 m2
kuchyňa 8,5 m2
vestibul 3,5 m2
chodba 5,7 m2
kúpeľňa 3,5 m2

STAV NEHNUTEĽNOSTI: Pôvodná časť rodinného domu bola postavená v roku 1940 a je postavená z nepálenej tehly. Pristavaná časť je z roku 1975 postavená z pálenej tehly a spolu s pôvodnou časťou tvoria jeden celok. Strecha je sedlovo-valbová do L a bola zrekonštruovaná v roku 2011. Je pokrytá plechovou strešnou krytinou s imitáciou škridle. Okná na domu sú plastové a tiež drevené. Podlahy sú betónové a ako krytina je použitá plávajúca podlaha ,PVC a dlažba. V dome je zavedený plyn a kúrenie je zabezpečené GAMAT-kami. Dom je napojený na vodu z vlastnej studne, elektriku a plyn. Odpady sú zvedené do žumpy. Nehnuteľnosť je v stave, ktorý umožňuje okamžité bývanie a tiež poskytuje priestor na ďalšie rekonštrukcie.

LOKALITA: Obec Horná Streda na nachádza na rozhraní okresov Piešťany a Nové Mesto nad Váhom. Mesto Piešťany je vzdialené cca 7km a Nové Mesto nad Váhom cca 13km. Obec Horná Streda má kompletnú občiansku vybavenosť ako je škola, škôlka, obchody, všeobecní lekári (detský, pre dospelých), pošta, knižnica, lekáreň, reštaurácie, športoviská, vlaková stanica, autobusové spojenie, centrum kultúrnych akcií. Obec ponúka rôzne voľnočasové aktivity ako je napr. bowling, cyklotrasu a tiež blízke jazero využívané na letné športy a kúpanie. Jedná sa o perspektívnu rozvíjajúcu sa obec kde okrem iného aktuálne prebieha výstavba závodu spoločnosti Porsche a v pláne je taktiež strategická výstavba priemyselného parku. Na konci obce sa nachádza privádzač na D1.

VÝHODY: Jedná sa o dom v dobrom stave, situovaný v tichej peknej lokalite blízkosti Piešťan a Nového Mesta nad Váhom a ponúkaný za atraktívnu cenu. Má veľký rovinatý pozemok, ktorý je možné rozdeliť na dve časti, pričom zadnú časť je možné využiť na ďalšiu výstavbu. Prístup na diaľnicu 5 min. Nehnuteľnosť je voľná INHEĎ.

NÁZOR MAKLÉRA: Mňa osobne tento dom oslovil. Super lokalita, dobrá dispozícia a stav nehnuteľnosti, veľká záhrada. Určite si svojho nového majiteľa skoro nájde.
Energetická trieda G.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908 996 875 alebo na martinvozar@haloreality.sk. ID ponuky: NM-59599

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

  • Cena 146 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 1. 10. 2022
  • Číslo inzerátu AR-048A-145678 (59599)
  • Lokalita Horná Streda

Kontaktovať makléra

Ing. Martin Vozár
Ing. Martin Vozár Telefón: +421908996875 E-mail: martinvozar@haloreality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
HALO reality, s.r.o. T.Vansovej 509/15 97101 Prievidza Telefón: 0915238411 E-mail: reality@haloreality.sk Web:
 

Podobné reality

Obrázok nie je k dispozícii

Predaj, rodinný dom

Horná Streda 390 000,00 EUR

TOPlist TOPlist